Σύγχρονα Αμφιαράεια - Synchronal Amphiaraia


1o BΡΑΒΕΙΟ για την Ελληνική Συνθετική Ψυχοθεραπεία!

           %cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf
                    

Μικαέλλα Αγγελινάκη, Ψυχολόγος - Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια. Συμμετοχή στο :54th World Congress of Integrative Medicine Επιπρόσθετες Λεπτομέρεις: Οργάνωση συνεδρίου από Medicina Alternativa Institute- The Open International University for Complimentary Medicines  Tόπος διεξαγωγής: Bandaranaike Memorial International Conference Hall, Colombo Sri Lanka

Συμμετοχή:Μικαέλλα Αγγελινάκη, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, στο 54th World Congress of Integrative Medicine.
Οργάνωση συνεδρίου από Medicina Alternativa Institute- The Open International University for Complimentary Medicines.
Tόπος διεξαγωγής,Bandaranaike Memorial International Conference Hall, Colombo Sri Lanka.

 

 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!

H Ελληνική Εκδοχή του μοντέλου της ΣΥΝΘΕΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1990 από τον εμπνευστή του Καθηγητή Ι.Ν.Νέστορος στο Α’ Πανελλήνιο Συνέδριο Θεωριών και Τεχνικών Ψυχοθεραπείας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και αναπτύχθηκε λίγο αργότερα στο βιβλίο Συνθετική Ψυχοθεραπεία (Νέστορος &Βαλλιανάτου, 1990/1996).
Η Μικαέλλα Αγγελινάκη Ψυχολόγος και εκπαιδευόμενη  στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία στα Σύγχρονα Αμφιαράεια παρουσίασε την Ελληνική Εκδοχή της Συνθετικής Ψυχοθεραπείας στο 54ο Συνέδριο Ολιστικής Ιατρικής στο Colombo της Σρι Λάνκα (54th World Congress of Integrative Medicine).
Η Ελληνική Συνθετική Ψυχοθεραπεία γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε διεθνές επιστημονικό κοινό και από ένα μεγάλο εύρος διεπιστημονικών ειδικοτήτων ( εναλλακτική και κλασική ιατρική, νευροεπιστήμες, γενετική, φυσική και πολλές άλλες).

Μικαέλλα Αγγελινάκη, Παρουσίαση "Ελληνικής Συνθετικής Ψυχοθεραπείας" στο 54th World Congress of Integrative Medicines.

Μικαέλλα Αγγελινάκη, Παρουσίαση “Ελληνικής Συνθετικής Ψυχοθεραπείας” στο 54th World Congress of Integrative Medicines.


“Ο τρόπος της σύνθεσης οι αρχές οι τεχνικές και κυρίως η ελληνική φιλοσοφία και οι επιρροές της ενθουσίασαν το κοινό, ένα κοινό άρτια καταρτισμένο, διεθνώς καταξιωμένο και ιδιαίτερα απαιτητικό”, όπως αναφέρει η ίδια η Mικαέλλα Αγγελινάκη.
Η παρουσίαση του ελληνικού συνθετικού μοντέλου ψυχοθεραπείας απέσπασε το 1ο βραβείο!
Συγκεκριμένα η βράβευση της Ψυχολόγου Mικαέλλα Αγγελινάκη με το Golden Award of Academic Excellence 2016 από την Διεθνή Eπιτροπή Πανεπιστημιακών Φορέων ανάμεσα σε εκλεκτούς επιστήμονες και ερευνητές πρωτοπόρους στο κλάδο τους και με διεθνή καταξίωση αποτέλεσε μία αξιοσημείωτη επιβράβευση για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Πρόκειται για μια εξαιρετική διάκριση
Η μοναδικότητα της Ελληνικής Εκδοχής της Συνθετικής Ψυχοθεραπείας έγινε διακριτή και επηρέασε τους επιστήμονες που συμμετείχαν σε αυτό το τόσο ξεχωριστό συνέδριο με πολυετή την παρουσία του στο χώρο.

Τέλος, η ίδια η Μιακέλλα Αγγελινάκη αναφέρει σε δημοσιοποίησή της σε προσωπικό της λογαριασμό στο διαδικτύο ότι: “Η τελετή βράβευσης στα πλαίσια του 54 διεθνούς συνεδρίου Ολιστικής Ιατρικής ειναι ενα παγκόσμιο γεγονός με υποψήφιους οι οποίοι δεν εκπροσωπούν μόνο την ολιστική ιατρική δηλαδή την παραδοσιακή και την εναλλακτική αλλα και όλες τις επιστήμες έρευνας και θεραπείας της ανθρώπινης συμπεριφοράς, τις νευροεπιστήμες, τη βίο ψυχολογία και άλλους τομείς όπως η γενετική μηχανική, οι μαθηματικές και φυσικες επιςτήμες .Η βράβευση μου λοιπόν με το golden award of academic excellence 2016 απο την διεθνή επιτροπή πανεπιστημιακων φορέων ανάμεσα σε εκλεκτούς επιστήμονες και ερευνητές πρωτοπόρους στο κλάδο τους και με διεθνή καταξίωση, με συγκίνησε ιδιαίτερα καθώς μέσω εμου βραβεύτηκε η επιστήμη της ψυχολογίας το ελληνικό μοντέλο της συνθετικής ψυχοθεραπείας και κυρίως η χώρα μου, η Ελλάδα. Δεσμεύομαι λοιπον να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για την εξέλιξη της επιστήμης μου και για να προσφέρω τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον άνθρωπο”.

 

Μικαέλλα Αγγελινάκη, Βραβείο Golden Award of Academic Excellence  2016

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ:Μικαέλλα Αγγελινάκη,Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Βραβείο Golden Award of Academic Excellence 2016